Singin' in the Rain opføres IKKE på Det Kongelige Teater

Trofaste fans af komediemusicalen fra 1952 VIL blive skuffede. Det lover Eventministeriet, der står bag en ny lynforestilling i Skuespilhuset, som altså trods titlen ikke er en opsætning af Singin' in the Rain. Alligevel opfordrer de alle til at dukke op.

Mørk historie

I den alternative version møder publikum tre småforvirrede skuespillere, der har besluttet at sætte musicalen i scene. Mens de dykker ned i historien opdager de hurtigt, at fortællingen er mere mørk, end man skulle tro. Både foran og bag kameraet.

Feber og mobning

- Det er en fantastisk film, men sandheden om optagelserne er en helt anden historie. Gennem alle optagelserne mobbede dansegeniet Gene Kelly skuespiller Debbie Reynolds for hendes manglende danseevner - men hver gang kameraet kom på, måtte hun smile og se forelsket ud. Danseren Donald O'Connor måtte indlægges efter to dages optagelser på scenen "Make em Laugh", fordi han røg 80 smøger om dagen. Kelly havde høj feber under de mange dages optagelser af scenen den berømte regnvejrsscene - smilende. Og sådan fortsætter historierne, fortæller instruktør Tue Biering.

Improviseret

Eventministeriet i Skuespilhuset står bag en række forestillinger med ultrakort prøvetid. Gennemsnitsprøvetiden på produktionerne er fire dage, og lys, lyd, rekvisitter og kostumer er markeringer, mens der spilles i de scenografier, der i forvejen befinder sig på scenen. Man kan kalde forestillingerne for iscenesatte readings eller et stadie i et prøveforløb. Fælles for forestillinger er, at de er langt mere improviserede og ufærdige end Det Kongelige Teaters ordinære forestillinger. Billetprisen og spilleperioden afspejler disse produktionsvilkår.

Forestillingen har premiere den 21. april.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip