Singler på ferie leder efter deres livs kærlighed

En ferieflirt er en klassiker, som de fleste nok har prøvet på et eller andet tidspunkt i deres liv. Men det er ikke nødvendigvis ”bare” en flirt, som singler er på udkig efter, når de holder ferie.

Tværtimod er der rigtig mange singler, der rejser ud i verden med et håb om at møde den eneste ene. Faktisk er lige knap hver tredje single (30 procent) tilsyneladende på udkig efter netop dette, når de er på ferie.

Galleri: Kanarieøerne og Thailand topper babyfamiliers hitliste

Det viser en ny undersøgelse, som Hotels.com har foretaget i samarbejde med datingsitet Match.com blandt 836 danske singler.

Åbenhed og gode ferieflirts

Langt de fleste af de adspurgte singler (56 procent) tilkendegiver dog, at de ikke leder efter noget specifikt, men at de er åbne over for det, som ferien byder på.

Desuden vælger 21 procent i forbindelse med ferien også at holde helt fri fra alt, hvad der hedder romantik og er således ikke på udkig efter hverken kærlighed, flirt eller andet i den boldgade.

Læs også: Her får du mest sol for pengene

Og mens ni procent er helt friske på en god flirt på ferien, så er der kun fem procent, der tilsyneladende er interesserede i, at et blink på tværs af hotelbaren bare skal blive til noget, der begrænser sig til en aften.

- Ferien er ofte en god mulighed for at møde nye mennesker, have det sjovt og, måske, møde den eneste ene. De fleste er ofte mindre anspændte og dermed mere åbne for nye indtryk og mennesker, når de holder ferie, og det kan være en god start på en flirt, som kan udvikle sig til mere, mener Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Singlemænd leder efter den store kærlighed

Er man singlekvinde og i øvrigt på udkig efter en singlemand til at dele livet med, kan man tilsyneladende passende tage på ferie, hvor der, efter alt at dømme, er overtal af mænd, der er på udkig efter den eneste ene.

32 procent af de adspurgte singlemænd angiver, at de er på udkig efter deres livs kærlighed, når de er på ferie, mens det tilsyneladende blot gælder lidt over hver femte singlekvinde.

Dagens Gossip