Sir Alex: Jeg har ikke mistet troen på United i år

Legendariske Sir Alex Ferguson, der slap tøjlerne i Manchester United før denne sæson, mener ikke, at mestrene skal afskrives i Premier League - selv om klubben indtil videre har haft en miserabel sæson.

United ligger efter 22 runder på syvendepladsen og har 14 point op til Arsenal på førstepladsen. Men Sir Alex har ikke mistet troen på en succesfuld sæson.

- United kan gøre alt. De har en fantastisk filosofi og historie, og de vil altid klare sig godt, siger den skotske legende, der nåede at stå i spidsen for Manchester United i næsten 27 år.

Han har ikke kunne holde sig helt væk fra fodbolden, og han har set næsten samtlige United-kampe fra tribunen i denne sæson.

- Jeg kan se holdets kampe, når jeg vil, og jeg har virkelig nydt det. Jeg kommer som en fan nu og i stedet for at lide som en del af holdet, lider og glæder jeg mig nu sammen med tilhængerne. Jeg nyder virkelig at se holdet spille.

Han tror, at Manchester United stadig kan spille med om de øverste pladser, hvis holdet sætter en stærk slutspurt ind.

- I år ser det for første gang i lang tid ud til, at fem eller seks hold kæmper om titlen, så det er en fantastisk Premier League-sæson.

- Arsenal har en stor chance. Alle bliver ved med at afskrive dem og sige, at de ikke holder i det lange løb. Men nu er vi i anden halvdel af sæsonen, og de ligger stadig nummer et.

- Og United klarer sig altid godt i den anden halvdel af sæsonen, så vi har en fantastisk liga, og det skal vi være stolte af, mener Alex Ferguson.

Ud over den pauvre placering i ligaen er Manchester United også ude af både FA Cuppen og Liga Cuppen.

/ritzau/AFP

Dagens Gossip