Sisto føler sig klar trods udfordret selvtillid

Det sidste halve år har været hårdt for FC Midtjyllands Pione Sisto, der har døjet med småskader og ikke ramt samme niveau som i sidste sæson.

Men den 20-årige midtbanespiller føler sig klar til den afgørende Europa League-kamp torsdag mod Club Brugge.

- Jeg er fit, ellers ville jeg ikke spille. Jeg er i stand til at træne med holdet op til kampen torsdag, og det er dejligt, siger Pione Sisto.

Han lægger ikke skjul på, at det har været hårdt med de mange småskader og de manglende resultater.

- Det er ærgerligt at være igennem sådan en periode, og det er hårdt mentalt. Men man lærer også rigtig meget om sig selv, selv om det er en periode, man helst vil undgå.

- For mig handler det om at lytte til kroppen og sige fra. Men jeg prøver at være til rådighed til kampene. Det er det vigtigste i denne her periode, hvor der har været så mange kampe, siger Pione Sisto.

Med en sejr på hjemmebane over Club Brugge er FC Midtjylland videre fra gruppespillet i Europa League, og det vil være en drøm, der går i opfyldelse for den driblestærke FCM-mand, hvis det lykkes.

- For mig personligt vil det være enormt stort, hvis vi går videre. Jeg er en spiller, der har store ambitioner om at prøve mig selv af mod store hold.

- Det hidtil største har været at spille mod Napoli, men det kan hurtigt gå hen og blive ingenting, hvis vi kommer videre og kan møde hold som Manchester United. Det kan blive stort, siger Pione Sisto.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip