Sisto gik fra skurk til FCM-helt: Noget af det største

FC Midtjyllands talentfulde midtbanespiller Pione Sisto scorede to gange i søndagens 5-1-sejr i Parken over FC København.

Følelsen var lidt af en kontrast i forhold til forårspræmieren en uge tidligere, hvor OB slog FCM med 2-1 på et mål i overtiden efter en fejlaflevering fra Sisto.

- Kampen mod FCK er måske den bedste, jeg har spillet. Det var en af de helt store, og det skal jeg bare nyde, siger den 19-årige midtbanespiller.

Mens det kiksede mod OB, så scorede han et par flotte mål mod FCK - et i hver halvleg.

- Jeg syntes ellers, at jeg spillede en fin kamp mod OB, bortset fra den fejl. Det overskyggede jo det hele. Jeg fik en skideballe, og det var så det.

- Man kan sige, at jeg fik en indirekte skideballe af træneren. Han var ikke faldet ned på det tidspunkt. Det var der ingen af os, der var, men jeg fik en krammer senere, fortæller Pione Sisto.

FCM topper nu Superligaen med et forspring på fem point til AaB, mens FC København er hele otte point efter midtjyderne på Superligaens tredjeplads.

- Vi er godt klar over, at vi er længere fra FCK, som er en trussel til guldet. Men der er stadig mange hold, der kan forstyrre os, siger Sisto.

FCM får på næste mandag besøg af bundholdet Sønderjyske.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip