Sjælden sygdom har gjort Louise sort: Forvandlingen er utrolig

Da Louise Grimshaws far kom bærende med hende ind til lægen,  blev de sendt hjem med en besked om, at faderen skulle give hende noget mad i stedet for at komme til lægen med hende. 

Men den uinteresserede læge er skyld, at det ikke blev opdaget i tide, at Louise har den uhyre sjældne sygdom Addisons. 

Og derfor sidder den nu 20-årige pige i dag med udsigt til en dødsdom, der højst giver hende ni år tilbage at leve.

- Hun døde praktisk talt foran øjnene på os. Hun var helt sort. Hvis lægen havde undersøgt hende ordentligt, da hendes far kom slæbende med hende, ville sydommen ikke have nået hjertet, siger Louises mor Sharon om forløbet, ifølge Real Fix.

- Hun skal nu lære at gå, tale og synke igen, siger moren. 

I juni og juli sidste år var Louise forbi sin læge fem gange i byen Leigh ved Manchester i England. På den korte tid tabte hun 32 kilo, inden hun blev sort i huden, som en konsekvens af sygdommen. 

Men alligevel mente lægen ikke, at han kunne gøre noget for hende, og kort efter sit sidste besøg faldt Louise om, da hendes nyre og lever satte ud. 

Hun blev herefter fragtet til sygehuset, der diagnosticerede hende med Addisons sygdom, og et år efter hun faldt om, sidder hun med en dødsdom hængende over sig. 

- Hvis de bare havde undersøgt hende ordentligt, og lyttet til os, var hun kommet under behandling og sygdommen ville ikke have spredt sig. I stedet står hun i dag til at miste livet, og hendes datter står til et liv uden sin mor, siger Louise mor Sharon om forløbet. 

Louises historie er kommet frem efter sagen blev taget op ved General Medical Council, der retter kritik af af lægen, der i første omgang afviste at behandle hende. 

Rådet har lavet en rapport, der konkluderer, at lægens behandling var alvorligt under det niveau, der forventes af en kompetent læge. 

- Hendes lever og nyrer har korrigeret sig selv, men de kan ikke redde hendes hjerte, så hun skal have en hjertetransplantation. Det var været et mareridt. Det værste er, at det helt kunne have været undgået, siger hendes mor. 

Dagens Gossip