For sjette år i træk: Wozniacki klar til semifinale i New Haven

New Haven er og bliver Caroline Wozniackis anden hjemmebane. For sjette år i træk er danskeren mindst i semifinalen i turneringen, og hun vandt den fire år i træk fra 2008 til og med 2011.

Natten til fredag sikrede Wozniacki sig så endnu et forsøg på at nå finalen, da hun i to sæt besejrede amerikaneren Sloane Stephens med 7-6, 6-2.

- Det er utroligt, hvordan tiden flyver af sted, konstaterede Wozniacki om det, at hun nu er i sin sjette semifinale på seks år i turneringen.

- Jeg føler, at kampen i dag var min bedste i turneringen. Jeg elsker at spille her. Det er bestemt en fantastisk følelse at gå derud på banen med den viden, at jeg har vundet så meget her.

Kun én gang siden 2008 har Wozniacki lidt et nederlag i New Haven, og det var sidste år, da hun måtte trække sig fra semifinalen mod Maria Kirilenko med en knæskade. Så der er i dén grad tale om en lykketurnering for danskeren.

Omkring mulighederne for at vinde turneringen for femte gang holder hun dog lidt igen.

- Der er stadig to kampe endnu. Jeg har en vanskelig kamp i morgen, og jeg har ikke lyst til at se længere frem end den, siger danskeren.

I semifinalen møder Wozniacki rumæneren Simona Halep, der i sin kvartfinale besejrede Makarova 6-1, 7-6. De har kun stået over for hinanden en gang tidligere, for et år siden i Dubai, hvor Caroline Wozniacki vandt i to sæt.

21-årige Simona Halep har dog haft et forrygende år, hvor hun har vundet tre turneringer på WTA Touren, de første i karrieren, og hun er rykket godt frem på verdensranglisten, hvor hun nu er nummer 23.

- Hun har haft et godt år. Jeg mødte hende i Dubai og det var en hård kamp. Hun spiller helt sikkert god tennis, siger Caroline Wozniacki.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip