Sjov debat: Au pair-pige kørte efter cigaretter i vejtromle og endte i sø

Det er de mest finurlige ting, der sælges på DBA.

Lige nu er en Marengs vejtromle model Tuba til salg. Det skulle stå i Charlottenlund og sælges for 700 kroner.

Og vejtromlen - ja den har sin historie.

I salgsannoncen står der:

- Den kan næsten køre, til trods for, at vi netop har fundet den på bunden af Furesøen. Den har været bortkommet i 13 år, da vores tidligere au pair-pige skulle ned efter smøger og kørte til højre i stedet for til venstre (men det er en længere historie).

- Vejtromlen vejer 23 tons og der kan uden problemer monteres gardiner i førerhuset. Den trænger til nye tændrør og ville formentlig køre bedre, hvis man fik fjernet den trillebør, der har sat sig fast under plejlstangen. Men ellers er den som ny.

- Kun seriøse henvendelser. Ingen testkørere, tak!

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Og er salgsannoncen sjov, ja så er kommentarer endnu sjovere:

kasper h.

jeg tror ikke på at den kan køre efter 13 år i en sø. så ville den jo værer rusten op

Dr E.

Har du tjekket om aupair-pigen gemmer sig i børen? Jeg fandt engang en filipens i mit øre, så man ved jo aldrig.

anders

Jeg har nogle 66" crome hjulkapsler liggende til sådan en fætter,samt et komplet airride sæt,som dog er til en 1914 men som ifølge min værksteds håndbog også passer til 1915 og 1916 modellerne..... evt bytte med andet,hvad har du ???

Brotgaard A.

Slaget i Verdun var i 1916 - men nyere forskning har antydet at slaget i virkeligheden er en direkte konsekvens af et værtshusslagsmål fra forsommeren 1915.

Selv har jeg argumenteret for denne påstand i min doktordisputat, hvor jeg gennem generøs legatstøtte har smagstestet områdets rødvin, i jagten på smagsnoter der kunne antyde brug af sennepsgas allerede i sensommeren 1915.

Der er mig derfor magtpåliggende at bede dig tjekke, om der tilfældigvis skulle befinde sig en instruktionsbog i handskerummet, subsidiært en lille gnaver der kan kulstof14 testes. Dette er en enestående chance for at få skrevet historiebøgerne om!

Jakob B.

Kære alle. Tak for den store interesse.

Når man kigger ind under tromlen, tyder det på, at trillebøren er af mærket "Andersbøren". Det er hvad der er synligt udefra.

Au pair-pigen har siden forliset i Furesøen været savnet, men i førehuset er der indkradset noget på Filippinsk, som ved oversættelse i Google Translate tyder på, at hendes sidste ord var "Rumbadans slanker."

Det forholder vi os umiddelbart lidt tvivlende overfor...

Desværre er der ingen spor af den stang Cecil, hun fik penge til at hente.

Til Hytte: Du har ret i, at der er tale om en prototype fra bemeldte producent, men den er ikke produceret 2. april eller 3. april, men natten til d. 5 april 1915.

Der var tale om en arbejdsnedlæggelse samt blokade, udløst af de første slag ved Verdun, som betød, at netop produktionen af denne model blev forsinket.

Det har ingen betydning for tromlens køreevne, som kan sammenlignes med at føre en king size Bilka indkøbsvogn med et plastic fadølglas i højre forhjul.

Jens-Jørgen C.

Er der kopholder, eller kan den eftermonteres uden større besvær ? Hvad er topfarten på lige vej i stille vejr ? Har læst, og også forstået at den har været uden for din kontrol i en periode, men er service iøvrigt passet ? Af ren og skær nysgerrighed....

Fandt i au pairpigen sammen med tromlen, eller leder hun stadig efter et sted, hvor hun kan købe cigaretter ? I fald hun stadig er savnet, må I nok berede Jer på yderligere ventetid, da det i dag er temmelig svært at finde steder hvor cigaretter stadig kan købes.

Hytte J.

Er der betalt vægtafgift, og har du fået den vejet ned?

I øvrigt kan jeg som passioneret samler af tromler oplyse om, at der her er tale om en prototype, producet på Pedershåb Vasketromle og Vejletromle Fabrik, en gang mellem den 2. april og 3. april 1915.

Modellen er kendetegnet ved at usædvanligt følsom overfor sidevind, og eneste model hvor fabrikken eksperimenterede med forhjulstræk.

Medfølger trillebøren og er den original?

Henrik N.

Kunne være interesseret hvis historien med au-pair er god

Aage B.

Jeg driver en udlejningsvirksomhed med udstyr til pebersvende - og er meget interesseret. Ligger du tilfældigvis også inde med en storebæltsfærge?

Einstein N.

Hvad er prisen leveret til 2650 i Haven?

Se annoncen her

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip