Sjov skuespiller bliver far for niende gang

Eddie Murphy har i den grad hænderne fulde.

Den 54-årige folkekære filmstjerne og komiker bliver far for niende gang, når hans 36-årige modelkæreste gennem tre år, australske Paige Butcher, næste år føder parrets første fælles barn.

- De er glade for at kunne annoncere, at de venter barn til maj, lyder den glædelige nyhed kortfattet fra Murphys repræsentant til mediet E! News.

Det er første gang, Butcher sætter et barn i verden, mens den Golden Globe-vindende grinebider har masser af erfaring som far, da han har otte børn i forvejen med fire forskellige kvinder.

"Frækkere end politiet tillader"-stjernen har 25-årige Bria, 22-årige Miles, 21-årige Shayne, 15-årige Zola og Bella på 13 år med ekskonen Nicole Murphy, som han blev skilt fra i 2006 efter 22 års ægteskab.

Derudover har den Oscar-nominerede skuespiller også sønnerne Eric på 26 år og 25-årige Christian fra to tidligere forhold.

Murphy er også far til otteårige Angel, som Spice Girls-sangerinden Melanie B. fødte på hans 46 års fødselsdag den 3. april 2007, men gennem flere år nægtede Murphy faderskabet til pigen. Efter et meget offentligt drama endte skuespilleren alligevel med at tage en faderskabstest, der bekræftede hans relation til lille Angel.

Butcher og Murphy har været meget private omkring hele deres forhold, men i 2013 gav modellen et indblik i, hvorfor parret holder sig så meget ude af mediernes søgelys.

- Jeg er kærester med en meget kendt person, så jeg føler allerede, der ligger meget om mig derude i medierne, og derfor følte jeg i starten, at jeg delte for meget af mig selv ved at give folk meget adgang til mig. Nu vil jeg gerne holde det private for mig selv, fastslog hun over for modemagasinet Vanity Fair.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip