SK Aarhus lider sæsonens første nederlag på Falster

20/09/2015

Der er ikke længere nogen hold med maksimumpoint i kvindernes bedste håndboldliga.

Søndag aften led SK Aarhus sæsonens første pointtab, da Jesper Holmris' tropper blev dukket 26-29 på udebane af ambitiøse Nykøbing Falster Håndboldklub.

Især en dårlig første halvleg blev dyr for gæsterne, der måtte gå til pausen bagud med fire mål, og selv om aarhusianerne efter pausen fik kontakt flere gange, var det hjemmeholdet, der var bedst i slutfasen.

En fem minutter lang scoringspause midt i anden halvleg gjorde, at gæsterne slap taget i falstringerne, der i den periode gik fra 18-18 til 21-18, og derfra så Nykøbing Falster-spillerne sig ikke tilbage.

Mens det var SK Aarhus' første nederlag i denne sæson, var det samtidig Nykøbing Falsters første sejr efter to uafgjorte kampe som indledning.

Klubben har skiftet det meste af holdet ud i sommerpausen og hentet flere prominente navne ind.

Landsholdsstjernen Kristina "Mulle" Kristiansen holdt dog forholdsvis lav profil mod SK Aarhus og blev kun noteret for to scoringer.

Tre spillere delte topscorerværdigheden for hjemmeholdet: Nanna Willumsen, Simone Spur Pedersen og Mariana Costa lavede alle fem mål.

Anne Sophie Okkels scorede otte gange for gæsterne.