SK Aarhus tager vitale point i klar sejr over Randers

11/02/2015

Lokal prestige og vigtige point var på spil, da Randers HK onsdag tog imod SK Aarhus i Boxer Dameligaen i håndbold. Udeholdet viste sig klart stærkest på dagen og sejrede 25-17.

Randers på femtepladsen havde ellers en glimrende mulighed for at bringe sig i meget komfortabel slutspilsposition, men i stedet bragte SK Aarhus sig nærmere en plads i den påkrævede top-seks.

Med sejren har aarhusianerne 16 point på syvendepladsen, hvilket er tre point færre end Silkeborg-Voel, der onsdag vandt overraskende på udebane over topholdet Team Esbjerg med 32-29. Randers HK har ligesom Silkeborg 19 point.

Tidligt i kampen bragte SK Aarhus sig foran med fire mål, og Randers var aldrig i nærheden af at komme tilbage.

Udeholdets pauseføring lød på 15-7, og efter pausen blev sejren kørt sikkert hjem.

Med seks scoringer blev Natascha Ohlendorff SK Aarhus-topscorer.

Førnævnte Silkeborg-Voel var igennem en tæt kamp, inden tremålssejren over Team Esbjerg var hjemme.

Esbjerg førte med et mål med otte minutter tilbage, men udeholdet sluttede bedst af. Vinderholdets Anne De LA Cour blev topscorer med ni mål.