Skade stopper dansk sprintertalent

Den danske supersprinter, 15-årige Kristoffer Hari, misser muligheden for verdensrekord og OL-guld.

Der var lagt op til den helt store test og magtdemonstration. Men den 15-årige danske supersprinter Kristoffer Hari misser chancen for at vinde guld og sætte verdensrekord på 100 meteren ved Ungdoms OL i den hollandske by Utrecht.

Hari skulle have løbet sit første løb i kongedisciplinen mandag eftermiddag, men i stedet har den danske favorit trukket sig.

- Mit baglår har det ikke godt. Jeg løber ikke 100 meter ved EYOF (forkortelsen for Ungdoms OL, red.). Jeg vil ikke gøre det værre, end det allerede er, skriver det danske supertalent på sin Twitter-profil.

Det har medført stor skuffelse i den danske lejr, hvor man havde set frem til en dansk guldmedalje.

- Under træning fra en startblok fik Kristoffer enten krampe, en forstrækning eller en lille fiber i baglåret. Vi håbede til det sidste, at han kunne løbe 100 meter i dag, men det kan han ikke. Det ville være for risikabelt at lade ham starte. Nu arbejder fysioterapeuten hernede så på højtryk, for at få ham klar til onsdag, hvor der er 200 meter, fortæller holdleder Charlotte Beiter Bomme til Dansk Atletik Forbunds hjemmeside.

Kristoffer Hari løb tidligere på sommeren 100 meter på 10,37. Verdensrekorden i danskerens aldersgruppe lyder på 10,36. En verdensrekord lurer derfor om hjørnet. Men det bliver ikke denne gang.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip