Skade tvinger Wozniacki til French Open-afbud

Tennisspilleren Caroline Wozniacki melder afbud til grand slam-turneringen French Open på grund af en skade.

Det oplyser hendes far, Piotr Wozniacki, til TV2.

- Hun kan ikke serve ordentligt eller hoppe, som hun plejer, og hun kan ikke slå sin baghånd optimalt, så det giver ikke mening at spille nu, siger Piotr Wozniacki til TV 2 Sport.

Det er første gang, at den danske tennisstjerne må melde fra til en af de fire store grand slam-turneringer, hvor hun har været fast inventar siden 2007.

Piotr Wozniacki gætter på, at der går to-tre uger, før datteren er klar til at spille igen. Målet er at blive klar til Wimbledon senere på sommeren.

Wozniacki har generelt haft et skidt 2016, som blev indledt med en række dårlige resultater, inden hun i begyndelsen af april blev sat ud af spillet med en ankelskade.

Danskeren er i løbet af året raslet helt ned som nummer 34 på verdensranglisten. For fem år siden var hun nummer et i verden.

Tennisspilleren er udset som Danmarks fanebærer under sommerens OL i Rio de Janeiro, hvilket kræver, at hun får dispensation, da hun ikke opfylder OL-kravene. Det skyldes, at hun ikke har optrådt nok gange for det danske Fed Cup-landshold.

Det er endnu ikke afgjort, om Caroline Wozniacki får lov til at deltage ved OL.

French Open begynder 22. maj i Paris.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip