Skadefri Sharapova fortsætter succesen i WTA Finals

Den russiske tennisstjerne Maria Sharapova fortsætter de gode takter i tenniskvindernes sæsonfinale, efter hun på grund af en skade ikke har spillet en hel kamp siden Wimbledon i juli.

Tirsdag slog hun rumæneren Simona Halep, der rangerer som nummer to i verden, i to sæt med cifrene 6-4, 6-4.

Første sæt var lige, men Sharapova fik et afgørende servegennembrud i slutningen.

Andet sæt så ud til at blive en nem affære for russeren, der bragte sig foran 5-1. Men to gange forpassede hun chancen for at serve kampen hjem, og så reducerede Halep til 4-5, inden Sharapova brød til 6-4.

Dermed er hun oppe på to sejre ud af lige så mange mulige i den røde gruppe, efter hun søndag indledte turneringen med sejr over polske Agnieszka Radwanska.

Tirsdag måtte Radwanska notere sig endnu et nederlag, da US Open-mesteren fra i år, Flavia Pennetta, slog hende i to sæt. Dermed er Pennetta og Halep begge noteret for en sejr.

I den hvide gruppe er spanske Garbine Muguruza og tyske Angelique Kerber kommet godt fra start efter deres respektive sejre mandag over henholdsvis Lucie Safarova og Petra Kvitova, begge fra Tjekkiet.

Danske Caroline Wozniacki var ikke i nærheden af at kvalificere sig til sæsonfinalen efter en skuffende sæson. Verdensetteren Serena Williams fra USA har meldt afbud til turneringen.

/ritzau/

Dagens Gossip