Skadeplaget englænder vil tage den med ro

Arsenal-spilleren Jack Wilshere begynder at nærme sig et comeback.

Den 23-årige engelske fodboldspiller fik sig et brud ved skinnebenet kort før sæsonstart, og han har endnu ikke spillet i denne sæson.

Et comeback er forventet midt i december, men han vil tage den helt med ro og vil ikke skynde sig. Det siger han til Arsenals hjemmeside.

- Jeg arbejder hårdt for at komme tilbage. Jeg ved, hvad der skal til, for jeg har jo desværre prøvet det nogle gange i min karriere. Men jeg vil ikke presse på. Jeg vil være sikker på, at min krop er klar og følelsen er god, siger han om et muligt comeback.

Midtbanespilleren debuterede for Arsenal som 16-årig, men på grund af skader har han kun i én sæson prøvet at spille mere end 25 kampe i Premier League. Og selv om han debuterede på landsholdet i 2010, er det også kun blevet til 28 landskampe.

Nu har Jack Wilshere rettet øjnene mod EM i Frankrig næste sommer, men først skal han altså forbi det, han kalder sin mentalt værste skadeperiode.

- Den her har været den værste, fordi jeg havde en stor skade sidste år. Jeg kom tilbage, kom i form, kom i god form, spillede landskampe for England og skar noget af sommerferien for at blive endnu bedre. Og så blev jeg skadet igen.

- Jeg ville til EM med en hel god sæson i benene, og så blev jeg skadet på den sidste træningsdag før sæsonen, siger Jack Wilshere.

Efter 12 kampe er Arsenal nummer to i Premier League med samme pointtal, men dårligere målscore end førerholdet Manchester City. Arsenal møder West Bromwich Albion på lørdag, når klubberne genoptager kampene efter landsholdspausen.

/ritzau/

Dagens Gossip