Skadeplaget Mikkel Beckmann stopper karrieren

Den 32-årige Hobro-spiller Mikkel Beckmann lægger støvlerne på hylden.

Beckmann, som var med Danmark til VM i 2010, har døjet med store ankelproblemer de seneste år, og nu har han valgt at indstille karrieren.

Hobro og Beckmann havde ellers papir på hinanden frem til sommeren 2016, efter at offensivspilleren kom til klubben i februar, men det er blot blevet til ni kampe grundet skader.

- Det er en trist måde og samtidig for tidligt at sige farvel til fodbolden, men jeg kan heldigvis se tilbage på en karriere, hvor jeg har fået mulighed for at opleve noget, som kun de færreste opnår i den danske fodboldverden, siger Beckmann i en pressemeddelelse.

- Jeg er ærgerlig over at skulle forlade Hobro, hvor jeg har følt mig rigtig godt tilpas, men jeg er samtidig glad for, at klubben har været imødekommende i forhold til en aftale om mit karrierestop.

Også fra klubbens side ærgrer man sig over det tidlige stop.

- Vi vidste, at Mikkel Beckmann var en rigtig dygtig fodboldspiller, og det er ærgerligt for både Mikkel og Hobro, at vi på grund af skader aldrig nåede at få det fulde udbytte af hans potentiale.

- Vi har i klubben stor respekt for Mikkels svære beslutning, og vi takker ham for hans tid i Hobro og hans utrættelige indsats for at komme ud af sine skadeforløb, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Mikkel Beckmann nåede at optræde for klubber som Lyngby, Randers, FC Nordsjælland, Apoel, Elfsborg og Hobro gennem karrieren.

Derudover nåede han syv landskampe for Danmark, hvor han altså blandt andet var med ved VM-slutrunden i 2010.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip