Skader har skaffet Krohn-Dehli plads i Sevilla-varmen

Michael Krohn-Dehli har efter en del tid på bænken i starten i Sevilla spillet sig tilbage i varmen hos træner Unai Emery.

Senest brillerede danskeren med en scoring og oplæg til Sevillas anden scoring i 2-1-sejren over FC Barcelona i weekenden, og derfor er det en midtbanespiller med fornyet selvtillid, Morten Olsen har fået med i landsholdslejren.

Krohn-Dehli har effektivt udnyttet et par skader til holdkammeraterne i Spanien.

- Nogle gange vælger træneren anderledes, og så må man arbejde hårdt og klø på. Vi har været ramt af lidt skader, som har gjort det lidt lettere at få træneren til at kigge andre veje, så det er godt, siger midtbanespilleren til Ritzau.

Og han tror på, at han kan holde sig inde i varmen.

- Det ser fint ud. Jeg har spillet de sidste par kampe dernede og fået mange minutter i benene, så det går ganske udmærket, siger den tidligere Brøndbyspiller.

På pressemødet ved landsholdsudtagelsen i sidste uge nævnte Morten Olsen, at han gerne snart ville have en stor kamp af Krohn-Dehli på landsholdet, hvor der på det seneste har været langt mellem snapsene.

Men med scoringen og pragtkampen mod Barcelona i weekenden tror landsholdskollega Lars Jacobsen også på, at Krohn-Dehli igen kan levere en stærk præstation.

- Jeg sagde til Krohn-Dehli, da han kom i dag (mandag, red.), at det ville være lækkert, hvis han kunne spille sådan en landskamp, som han spillede mod Barcelona den anden dag. Så er jeg i hvert fald ikke bekymret, siger Guingamp-backen og smågriner.

/ritzau/

Dagens Gossip