Skader holder Axelsen og Jan Ø. fra badminton-DM

Skrevet af admin

03/02/2016

Dagens topnyheder

Når danmarksmesteren i herresingle i badminton skal findes i Aarhus i weekenden bliver det ikke forhåndsfavoritterne Jan Ø. Jørgensen eller Viktor Axelsen, der løber med titlen.

Begge spillere har meldt afbud med skader. Det oplyser Badminton Danmark i en pressemeddelelse.

- Jeg er mega ærgerlig over, at jeg ikke kan spille DM. Jeg skulle også have været i Kina for at spille en opvisningskamp mod Chen Long, og det har jeg også måtte melde afbud til på grund af skaden, siger Viktor Axelsen.

I en mail til Ritzau oplyser Viktor Axelsens manager, at Viktor Axelsen foreløbig skal hvile sin fod i halvanden uge. Det er for at undgå et træthedsbrud i foden, hvilket tidligere har voldt Axelsen problemer og kostet flere ugers skadespause.

Det er en skade i ryggen, der holder Jan Ø. Jørgensen fra at spille i Aarhus.

- Det er sindssygt irriterende, at det skal komme nu. Jeg har trænet rigtig godt efter sæsonfinalerne i Dubai og følte mig i god form. Jeg så frem til nogle fede kampe under DM, så det er virkelig ærgerligt, siger Jan Ø. Jørgensen.

Med de to afbud overtager Hans-Kristian Vittinghus favoritværdigheden, mens stortalentet Anders Antonsen er blandt outsiderne til DM-titlen.

/ritzau/