Skadesplaget Sharapova offentliggør "stor nyhed" mandag

Stopper den russiske tennisstjerne Maria Sharapova sin karriere mandag?

Det spekulerer den internationale tennisverden over, efter at den skadesplagede tidligere verdensetter søndag lod vide, at hun mandag på et pressemøde kommer med "en stor nyhed".

Hendes manager afviser over for Reuters og andre internationale medier at komme med yderligere detaljer.

I den forgangne uge meldte den femdobbelte grand slam-turneringsvinder afbud til denne uges BNP Paribas Open i Indian Wells på grund af en skade.

Det er venstre arm, den er gal med hos 28-årige Sharapova. Hun har døjet med smerter i armen hele 2016, men stillede dog i januar op i Australian Open, hvor hun tabte i kvartfinalen til Serena Williams.

Siden har hun ikke været i kamp.

Maria Sharapova brød igennem på den internationale tennisscene, da hun i en alder af bare 17 år og 75 dage vandt Wimbledon i 2004.

Siden har hun også vundet US Open (2006), Australian Open (2008) samt French Open to gange (2012, 2014). I alt er det blevet til 35 sejre på WTA-touren.

Men imellem de mange sejre på kvindernes tour har skader været et tilbagevendende problem for den russiskfødte Sharapova, der har boet i USA, siden hun var syv år.

I 2013 gik hun således glip af halvdelen af sæsonen på grund af en skade i skulderen.

Som professionel tennisspiller har Maria Sharapova "kun" tjent knap 37 millioner dollar i præmiepenge. Alligevel betegnes hun som den bedst betalte kvindelige sportsudøver på tværs af alle sportsgrene.

Dette skyldes ikke mindst en række lukrative sponsoraftaler med blandt andet Nike, hvor hun har sin egen tøjserie. Derudover har hun stiftet selskabet Sugarpova, der laver slik og andre søde sager.

Maria Sharapova er aktuelt nummer syv på kvindernes verdensrangliste.

Hendes pressemøde finder sted i Los Angeles klokken 12.00 lokal tid. Det er 21 dansk tid mandag aften.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip