Skadesramte Viborg får uafgjort i Randers

24/01/2015

Skadesramte Viborg HK fik uafgjort 21-21 i lørdagens kamp mod Randers HK i kvindernes håndboldliga.

Vurderet ud fra kun første halvleg burde Viborg have vundet. Gæsterne førte nemlig 13-10 ved pausen, men havde en scoringspause på rundt regnet 11 minutter fra slutningen af første halvleg.

Viborg stillede op uden profiler som Maria Fisker, Mette Gravholt og Tanja Damnjanovic. Desværre for Viborg tog skadessituationen en ny drejning, da den unge Cecilie Dalmose grædende måtte bæres fra banen på en båre efter kun et minut.

Cecilie Dalmose er datter af Viborgs cheftræner, Christian Dalmose, og træneren måtte da også lige sunde sig lidt ovenpå datterens skade. Men han kom hurtigt tilbage på sporet.

Randers skuffede i første halvleg, mens Viborg spillede stabilt og på den baggrund kunne gå til pause med en føring på 13-10.

De to hold var som forvandlet efter pausen. Inden Viborg-spillerne havde nået at samle sig efter pausen, havde Randers, ført an af svenskeren Johanna Westberg, udlignet til 13-13, og gæsterne nåede ikke at stoppe hullet helt til, før Randers førte 15-13.

Også nordmanden Linn Gossé spillede en fin kamp for Randers.

Med uafgjort holder Viborg fast i andenpladsen i ligaen. Viborg har 23 point for 16 kampe. Randers er nummer fem med 19 point. Team Esbjerg fører fortsat ligaen med 26 point for 15 kampe.