Skadestue-vandaler griner og gaber i retten

Mens en rystet betjent er i vidneskranken, sidder to af de tre tiltalte i den såkaldte OUH-sag og griner, smiler og gaber på anklagebænken.

De tre er tiltalt for balladen på Odense Universitetshospital i august, hvor mellem 60 og 70 mennesker stormede skadestuen efter en Eid-fest i Vollsmose.

De mange mennesker ville have fat i en mand, der var blevet såret, da der blev skudt mod to brødre under festlighederne.

Ifølge Fyens.dk er de to tiltalte på ingen måde påvirket af, at betjenten i vidneskranken tydeligt er rystet, mens han fortæller om, hvordan han forsøgte at stoppe den store menneskemængde, der pludseligt stormede ind på skadestuen.

- Det var voldsomt for mig og for mine kolleger. Det var skræmmende. Det, vi oplevede, havde jeg ikke prøvet før. Jeg følte mig utilstrækkelig, og det var det værste, forklarer betjenten.

De to grinende tiltalte er begge 20 år. Den ene af dem forklarede i sidste uge, at han slet ikke var til stede under optøjerne, mens den anden siger, at han var ved skadestuen, men ikke var inden for på noget tidspunkt.

En 27-årig mand er også tiltalt i sagen.

Sagen forventes afsluttet i morgen.

Kilde: Fyens.dk

 

Dagens Gossip