Skadet angriber jagter startplads ved U21-EM

Fodboldspilleren Emil Berggreen har de seneste dage trænet for sig selv i U21-landsholdets træningslejr i Vedbæk forud for EM-slutrunden i Tjekkiet.

Angriberen fra Eintracht Braunschweig i Tyskland døjer med en skade i læggen, som også tvang ham til at trække sig fra A-landsholdets kamp mandag mod Montenegro i Viborg.

Emil Berggreen forventer dog at være klar, når det danske U21-hold onsdag i næste uge møder Tjekkiets EM-værter i Prag i den første kamp ved slutrunden.

- Det går fint, det går fremad hele tiden. Jeg ser det ikke som noget problem for min deltagelse, siger angriberen, der i vinterens transfervindue skiftede fra Hobro til Braunschweig i den næstbedste tyske række.

Danskeren nåede at score fem ligamål i forårssæsonen.

Med FCK's Andreas Cornelius ude af billedet på grund af en skade er der kamp om positionen som forreste angriber på Danmarks EM-hold.

Emil Berggreen fik kun spilletid i en enkelt af det danske holds i alt 12 EM-kvalifikationskampe, men han har efterfølgende været med i fire træningskampe.

Braunschweig-spilleren, der er i konkurrence med blandt andre Yussuf Poulsen fra RB Leipzig og Randers-angriberen Nicolai Brock-Madsen, er optimistisk i forhold til EM-spilletid.

Spørgsmål: Hvordan ser du på dine muligheder for at starte inde og få spilletid?

- Det skal du spørge Jess Thorup (U21-landstræner) om. Men jeg ved, at jeg kan gøre det godt, hvis jeg spiller, og jeg håber at komme til at spille fra start.

- Det bliver også op til mig selv i forhold til at træne godt. Og så skal jeg selvfølgelig nå at blive klar i ordentlig tid, så jeg kan nå at vise, at jeg er topklar. I den kommende weekend skal jeg være på 100 procent, siger Emil Berggreen.

Danmark skal ud over Tjekkiet også møde Tyskland og Serbien i gruppe A ved EM. De to bedste hold fra gruppen går videre til semifinalerne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip