Skadet Bube melder fra til VM

Han har døjet med skaden i et stykke tid, og en skanning for nogle dage siden ødelagde endeligt Andreas Bubes håb om sommerens VM i Moskva.

- Der fik jeg endegyldigt at vide, at det eneste, der duer, er genoptræning. Jeg havde det dog på fornemmelsen, da der ingen forbedring var, fortæller Andreas Bube til DR Sporten.

Bube, der har en personlig 800-meter-rekord på 1:44,89, kan i stedet se frem til en lang sommer hjemme i Danmark. Han skal holde sig i ro i 12 uger, da låret er blevet overbelastet med for meget ensidig træning.

Den 25-årige løber, der vandt sølv på 'Kipketer-distancen' ved EM i Helsinki sidste år, ser nu frem til EM næste år og ikke mindst OL i Rio i 2016.

- Jeg har indstillet mig mentalt på, at EM næste sommer er næste mål. Men OL er det allervigtigste. Jeg må ikke forcere noget, for så kan jeg risikere hele min karriere, siger Andreas Bube.

Andreas Bube repræsenterede også Danmark ved OL i London sidste sommer, hvor han missede semifinalen med sølle 11 hundrededele af et sekund.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip