Skadet Duncan meldes tvivlsom mod AGF

Det er fortsat usikkert, om Morten "Duncan" Rasmussen når at blive klar til FC Midtjyllands hjemmekamp på søndag mod AGF i Superligaen.

Den danske landsholdsangriber har ikke trænet med hele ugen på grund af en skade, som også hæmmede ham i sidste weekends 1-0-sejr ude over FC Vestsjælland.

FCM-træner Glen Riddersholm betegner det som tvivlsomt, om klubbens topscorer når at blive fit til årets sidste kamp.

- Status er fifty-fifty. Som han også selv gav udtryk for efter kampen mod FC Vestsjælland, så skal vi i hvert fald først hen til fredag, før han er med i træningen.

- Det havde han ret i, fordi han har ikke trænet med mandag, tirsdag og onsdag, og torsdag har vi fri, siger Glen Riddersholm.

FCM fører i øjeblikket Superligaen med 33 point efter 17 spillerunder. Det er fire point mere end forfølgerne fra AaB på andenpladsen.

Duncan har scoret otte ligamål for midtjyderne, og han var også med til at fremtvinge det selvmål, som gjorde, at FCM vandt 1-0 over FC Vestsjælland i fredags.

- Vi må se, om vi kan få ham op at stå til fredagens træning. For hvis han er klar, så spiller han. Men han skal også være mere klar, end han var nede i Vestsjælland.

- Der var det mere hans holdpræstation, som trak op. Han leverede en fantastisk indsats som holdspiller, men det var tydeligt at se, at han manglede nogle af de procenter, han tidligere har haft.

- Og det er jo fordi, at han har været igennem et lidt skævt forløb i den seneste tid, forklarer Glen Riddersholm.

Kampen mellem FCM og AGF fløjtes i gang klokken 16.30.

/ritzau/

Dagens Gossip