Skadet FCK-stopper forlader Sveriges landsholdstrup

FC København-stopperen Mikael Antonsson når ikke at blive klar til tirsdagens returkamp mellem Danmark og Sverige i Telia Parken. Det oplyser Det Svenske Fodboldforbund (SvFF) søndag.

I lørdagens første møde mellem de to landshold måtte Antonsson efter en halv time lade sig udskifte med Erik Johansson på grund af en skade omkring lyske- og hofteregionen.

Efterfølgende virkede Antonsson optimistisk i forhold til at deltage i returkampen på sin normale hjemmebane, men erkendte samtidig, at det ville være nødvendigt at være helt klar for at kunne deltage.

- Jeg håber, at jeg kan spille. Men vi må se, om det går. Alle ved, hvor vigtig kampen er, og man skal være 100 procent klar for at kunne spille den, sagde Antonsson efter lørdagens kamp i Stockholm.

Her forklarede han også, at skaden opstod ved et solouheld i lørdagens kamp, og at det var en type skade, som tidligere har holdt ham ude i FCK.

Som erstatning for Antonsson har den svenske landstræner Erik Hamrén indkaldt to unge spillere.

Der er tale om 22-årige Filip Helander fra Verona, der endnu ikke har spillet nogle A-landskampe, samt Besiktas-forsvareren Alexander Milosevic, der har spillet fire landskampe.

23-årige Milosevic' seneste optræden på A-landsholdet var en kvalifikationskamp mod Montenegro i juni.

De to indkaldte stoppere var begge med til at vinde U21-EM med Sverige i juni, hvor duoen i flere kampe udgjorde det svenske midterforsvar - blandt andet i semifinalesejren over Danmark.

/ritzau/

Dagens Gossip