Skadet Jan Ø forlader semifinale i andet sæt

Jan Ø. Jørgensen lagde forrygende ud i sin semifinale i badmintonturneringen Malaysia Open i Kuala Lumpur. Desværre måtte han imidlertid trække sig med en skade i låret ved stillingen 0-3 i andet sæt mod verdensranglistens nummer et Lee Chong Wei.

Danskeren kom foran 3-0 og 6-2 mod hjemmebanefavoritten fra Malaysia. Han var helt med i sættet til 9-10, hvor Lee Chong Wei trak fra og vandt sættet 21-13.

Mod slutningen af første sæt begyndte danskeren at humpe en smule. Ved pausen mellem første og andet sæt blev han tilset af en læge og assisterende landstræner Kenneth Jonassen, og Jan Ø. fik besked på ikke at risikere sit helbred yderligere.

Han forsøgte at spille videre, men trak sig efter kun tre bolde i andet sæt.

På en anden bane i hallen blev det samtidig exit til damedoublen med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl.

Danskerne tabte i to sæt, 21-13 og 21-11 til kineserne Yixin Bao og Jinhua Tang. Kineserne var seedet som nummer fem i turneringen, hvor den danske duo var andenseedet.

Tidligere lørdag spillede Christinna Pedersen sig i finalen i mixeddouble sammen med Joachim Fischer. Danskerne besejrede de kinesiske OL-guldvindere fra London Yunlei Zhao og Nan Zhang i to sæt med 21-10 og 21-12.

I søndagens finale kommer danskerne til at stå overfor endnu en kinesisk mur i form af parret Chen Xu og Jin Ma.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip