Skadet Messi må holde op til tre ugers pause

Selv om han stadig scorer masser af mål, har Lionel Messi sine problemer at slås med. FC Barcelona-spilleren må nu holde to til tre ugers pause med en mindre muskelskade.

Det oplyser klubben søndag på sin hjemmeside.

- Undersøgelser her til morgen har bekræftet en lille muskelskade i Messis højre lår, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Den forventede pauser bliver to til tre uger, og han går derfor glip af kampene i næste uge mod Celtic og Valladolid.

Efter næste weekends spillerunde i de nationale ligaer er der igen landskampspause, og den kommer altså belejligt for Barcelona, så Lionel Messi muligvis kan nå at være med, når ligakampene genoptages - Barcelona møder Osasuna den 19. oktober.

Argentineren var udtaget til sit lands VM-kvalifikationskampe mod Uruguay og Peru, men dem kommer han nu til at springe over. Argentina har allerede sikret sig adgang til næste års VM-slutrunde i Brasilien, så ulykken er ikke så stor.

Lionel Messi har haft skadesproblemer i en lind strøm siden sidste sæsons kvartfinale i Champions League mod Paris Saint-Germain i april.

Ikke desto mindre har han alligevel scoret 11 mål i ni kampe for FC Barcelona i denne sæson, hvor klubben har haft sin bedste start nogensinde i ligaen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip