Skadet Pione Sisto bliver ikke klar til EM-playoff

Efter lægeundersøgelser har Pione Sisto forladt landsholdslejren, da den danske landsholdsspiller ikke kan nå at blive klar til playoffkampene mod Sverige, oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU) på Twitter.

Mandag var Pione Sisto ellers mødt op i Helsingør, men han var ikke klædt i den blå træningsdragt som de øvrige danske spillere. I stedet var han iført et sort jakkesæt.

Søndag var Pione Sisto ikke med i truppen for FCM, da midtjyderne vandt med 5-1 på hjemmebane over Esbjerg i Alka Superligaen.

OB's Rasmus Falk blev mandag middag indkaldt som gardering for FC Midtjyllands Pione Sisto, som på forhånd var meldt usikker til kampene mod Sverige.

Rasmus Falk står noteret for en A-landskamp, da han afløste Michael Krohn-Dehli i VM-kvalifikationskampen mod Malta i september 2013.

Olsen udtog også Thomas Delaney, Morten "Duncan" Rasmussen tidligere mandag og råder nu over samlet 25 spillere, der udgør truppen mod Sverige i to kampe 14. og 17. november.

Størstedelen af truppen trænede sammen mandag eftermiddag på Helsingør Stadion, men der var tale om en meget let træning, fordi mange af spillerne var i kamp søndag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip