Skadet Skrtel redder Liverpool i seks minutters overtid

21/12/2014

Slovakken Martin Skrtel reddede søndag et enkelt point for kriseramte Liverpool i hjemmekampen mod Arsenal i Premier League.

Seks minutter inde i dommerens tillægsminutter headede midterforsvareren 2-2-udligningen i mål.

Martin Skrtel var pudsigt nok selv årsag til, at dommeren havde lagt hele ni minutter til i anden halvleg.

Tidligt i halvlegen blev han i lang tid behandlet på banen efter at have fået Arsenal-angriberen Olivier Girouds støvleknopper i hovedet.

Martin Skrtel var derfor iført bandage om hovedet, da han scorede.

Liverpool var kort forinden blevet reduceret til 10 mand, da indskiftede Fabio Borini pådrog sig to tåbelige gule kort inden for få minutter.

Franskmændene Mathieu Debuchy og Olivier Giroud scorede målene for Arsenal, mens Philippe Coutinho bragte Liverpool foran 1-0.

Hjemmeholdet var bedst i første halvleg, hvor Arsenal ikke havde meget at byde på.

10 minutter før pausen spillede Lazar Markovic sig igennem, men Arsenal-målmanden Wojciech Szczeszny parerede skuddet.

Liverpool stillede op uden angrebsfloppet Mario Balotelli, der afsonede en karantænedag, fordi han havde lagt et billede med en racistisk tekst ud på sin Instagram-profil.

Den hurtige Raheem Sterling huserede i angrebet og havde flere gode aktioner.

Det var dog brasilianeren Philippe Coutinho, der sendte Anfield i ekstase, da han scorede via stolpen kort før pausen. Det skete efter et Arsenal-boldtab.

Liverpool-spillerne måtte alligevel gå til pause med en bitter smag i munden, for lige efter scoringen fik Arsenals Mathieu Debuchy udlignet på et hovedstød.

I anden halvleg ændrede kampen karakter, og Liverpools dominans aftog mærkbart.

Hjemmeholdet var alligevel tæt på føringen, da Raheem Sterling rundede Wojciech Szczeszny og sendte en aflevering ind i panden på Steven Gerrard, men anføreren headede over Arsenals mål.

I stedet kom gæsterne foran efter 65 minutter, da Arsenal-angriberen Olivier Giroud sendte bolden mellem benene på Liverpool-målmanden Brad Jones efter samspil med Santi Cazorla.

Det lignede længe afgørelsen, indtil Martin Skrtel sørgede for det ene point til Liverpool.

Arsenal er nummer seks i Premier League med 27 point for 17 kampe. Liverpool er nummer 10 med 22 point.