Skadet Williams gør Wozniacki til topseedet i Stanford

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki får en smule nemmere ved at levere et topresultat, når hun i næste uge deltager i WTA-turneringen Bank of the West Classic i Stanford.

Fredag har verdensetteren og den forsvarende mester Serena Williams nemlig trukket sig fra turneringen, der fungerer som opvarmning til US Open.

Det betyder, at Caroline Wozniacki slipper for en stærk konkurrent, men det betyder også, at danskeren bliver topseedet i turneringen, hvorfor vejen til finalen også bliver en smule lettere.

Det er en skade i albuen, som tvinger Serena Williams til afbud. Tidligere i juli måtte hun også trække sig fra en turnering i svenske Båstad på grund af skaden.

- Jeg er meget skuffet over, at jeg må trække mig fra turneringen, men jeg bliver nødt til at få min albue tilbage på 100 procent.

- Det er en af mine favoritturneringer, og jeg har altid fået støtte fra fansene her, siger Serena Williams, som håber at vende tilbage til turneringen næste år.

Serena Williams satser dog stadig på at nå at spille en turnering i Toronto om to uger, inden US Open begynder 31. august.

Vinder Serena Williams US Open, bliver hun den første kvinde siden Steffi Graf i 1988, som vinder alle fire grandslam-turneringer inden for et år.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip