Skadet Wozniacki udskyder sommerferien

Det kan ikke ligefrem påstås, at tingene går Caroline Wozniackis vej i øjeblikket.

Først blev hun skadet. Så røg hun ud af den traditionsrige Wimbledon-turnering. Og nu er hendes sommerferie blevet udskudt på ubestemt tid.

- Det var planen, at hun efter sin deltagelse her i Wimbledon skulle være taget tilbage til sit hjem i Monaco, og dér holde et par ugers total tennispause. Men nu har hun i stedet valgt at blive i London frem til engang i næste uge, fortæller Caroline Wozniackis amerikanske agent, John Tobias, til BNB og tilføjer:

- Her får hun sin skadede fod behandlet af sin faste fysioterapeut (danskeren Torben Hersborg, red.).

Endnu ved man ikke, hvornår Caroline Wozniacki kan begynde at træne og spille tennis igen.

- Skaden er slem. Hun har svært ved at støtte på benet, og det væsker omkring akillessenen. Nu må vi se. Forhåbentlig er hun fit-for-fight, når den amerikanske hardcourt sæson indledes i august. Men der bliver ikke taget chancer. Hun skal være helt klar, før hun spiller kamp igen, siger John Tobias.

Caroline Wozniackis uheld skete i hendes andenrunde-kamp i Wimbledons damesingle onsdag mod Petra Cetkovska.

Da tjekken førte 2-1 i første sæt, blev den snart 23-årige danske tennisspiller, der ligger nummer ni på verdensranglisten, presset hårdt ud i baghåndshjørnet og faldt.

- Alle, der befandt sig omkring banen, kunne se, at det var alvorligt. Efterfølgende havde Caroline store problemer med at løbe boldene op, siger John Tobias.

Dagens Gossip