Skænderi for åben mikrofon: Brøndby-direktør langer ud efter Nordsjælland-ejer

Gårsdagen udviklede sig til lidt af en infight på ord mellem FC Nordsjælland-ejer Allen K. Pedersen og Brøndbys administrerende direktør, Tommy Håkansson.

»Jeg synes, det er helt ude i hampen. Først slås Allan K. om billetpriserne med FCK, og nu vil han gerne slås med os omkring emissionen. Jeg synes, at Allan K. skal begynde at koncentrere sig om sin egen fodboldklub og om at bidrage med noget til dansk fodbold deroppe,« lød det i går fra direktør Tommy Håkansson til Berlingske.

Udfaldet kommer som en reaktion på en tirade fra Allan K. Pedersen, der i debatprogrammet ’Fodbold uden Filter søndag aften opfordrede til at lade Brøndby gå konkurs.

»Hvis jeg sad som investor, så ville jeg trække stikket, rykke ned og så få samlet stumperne og forhandlet de ting på plads, der skulle forhandles og så rykke op igen. De spiller gabende dårligt, og de har stort set lavet alle de ledelsesmæssige fejl, som man kan i fodbold,« lød det fra Allan K. Pedersen i TV 3+-programmet søndag aften.

Skal passe sig selv

Den opfordring fik altså Brøndby-direktøren helt ud på kanten af stolen, og med ærmerne smøget op, klar til at uddele verbale øretæver.

»Jeg synes, at Allan K. Pedersen skal koncentrere sig om at drive fodbold i FC Nordsjælland, så skal vi nok koncentrere os om at drive fodboldklub i Brøndby IF. Måske Allan K. skal koncentrere sig om sine egne konkursselskaber,« sagde en rasende Håkansson.

I sidste uge var det FC København, som den debatlystne nordsjællandske fodboldboss langede ud efter. Her drejede striden sig som om billetpriser, efter en pressemeddelelse fra FCK-fansene havde meddelt, at FCN som en af de eneste klubber havde valgt at stå uden for et prissamarbejde om billetter. Et samarbejde, som skulle sikre FCK-tilhængerne ensartede entrépriser på de danske stadioner.

Søndag var turen altså kommet til Brøndby, der blev opfordret til at begynde forfra med en konkurs og en medfølgende nedrykning.

»Dét ville jeg gøre for at få ryddet op og komme i dialog med Nordea og få løst tingene. Med de ting, man ser i medierne og i forhold til deres prospekt, så skal der komme mellem 50 og 100 mio. kr., og så har man stadigvæk ikke sikret sig noget som helst i forhold til fremtiden,« vurderede Allan K. Pedersen.

Dagens Gossip