Skænderi i Florida-biograf førte til drab

En strid om brug af en mobiltelefon forud for visningen af filmen "Lone Survivor" førte til et skuddrab af en mand i en biograf i Florida.

Ifølge lokale tv-rapporter blev en mand dræbt og hans kæreste såret af skud, da de var i biografen for at se krigsfilmen "Lone Survivor." De blev skudt af en pensioneret politimand, som har forklaret, at han frygtede at blive overfaldet.

Den pensionerede politimand, som er 71 år, er sigtet for at have dræbt en 43-årig mand i en biograf i Wesley Chapel nord for Tampa i Florida mandag.

- Det kom til et skænderi mellem to parter under forestillingen. Ofret sendte tekstbeskeder og var meget larmede, siger sheriff Chris Nocco til CNN.

- Det kom til højlyst skænderi, der eskalerede. Manden bag det larmende par trak en pistol og åbnede ild, tilføjer han.

Begge ofre blev fløjet til t hospital, hvor manden senere blev erklæret død. Manden, der åbnede ild, blev anholdt på stedet.

Den 71-årige tidligere politimand siger, at han trak sin pistol, efter at den 43-årige havde rejst sig og slået ham i hovedet med en genstand.

Øjenvidner siger, at den 43-årige kun havde kastet en pose popcorn på ham.

- Det er fuldstændigt vanvittigt, at et skænderi om brug af en mobiltelefon får lov til at komme så meget ud af kontrol, siger sheriff Chris Nocco.

Mander, der åbnede ild, vil måske søge at undgå en retssag ved et henvise til Floridas særlige love om, at man har ret til at forsvare sin rettigheder.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip