Skammelsen og Tantholdt får nye jobs

Poul Erik Skammelsen skal nemlig være vært på programmet ”Ellemann Lykketoft”, imens Rasmus Tantholdt skal overtage fjernsynsmagasinet Dags Dato på Tv2.

I fremtiden skal Poul Erik Skammelsen holde styr på de tidligere udenrigsministre, Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft, på NEWS.

Da Poul Erik Skammelsen tidligere har været udenrigskorrespondent i blandt andet Moskva, Prag og Washington, bliver han tydeligvis en vært med stor udenrigspolitisk indsigt.

Tidligere har Poul Erik Skammelsen været vært og medredaktør på Dags Dato.

- Jeg har beskæftiget mig med verdens begivenheder hele mit journalistiske liv. Ellemann og Lykketoft giver med deres særlige indblik fra magtens korridorer og analyser et bud på, hvorfor tingene sker, og hvad de betyder. Jeg glæder mig til at være en del af den diskussion, siger Poul Erik Skammelsen, som desuden fortsætter som nyhedsoplæser på NEWS og vært ved særlige lejligheder.

Dags Dato sendes første gang i år den 28. januar, og det bliver med Rasmus Tantholdt som ny vært.

Fremover bliver programmerne sendt ude fra verden med relevans til lokaliteterne. Lige nu befinder Rasmus Tantholdt sig i Mexico, hvorfra et af programmerne skal sendes med fokus på den lokale narkokriminalitet.

Til daglig vil seerne staig kunne se Rasmus Tantholdt i sit normale job som korrespondent på Tv2.

Dagens Gossip