Skamskudt dansk keeper: Det værste jeg har prøvet

Landsholdskeeper Sandra Toft blev ramt i ansigtet af noget, der mindede om et projektil, da Danmark onsdag tabte i VM-kvartfinalen til Rumænien.

Et skud fra Rumæniens stjerne Cristina Neagu sendte Toft i gulvbrædderne i Boxen i Herning.

- Jeg følte, at jeg så sort. Jeg nåede slet ikke at reagere, før den ramte mig i ansigtet.

- Det er nok den værste oplevelse, jeg har prøvet med et skud i hovedet, og jeg har trods alt fået mange, siger Sandra Toft.

Det så alvorligt ud, da målmanden fra Larvik lå på halgulvet og vred sig i smerte i den hektiske slutfase, hvor Rumænien førte 24-23.

Cristina Neagu var også berørt at situationen.

- Jeg ville aldrig ramme nogen med vilje, men det er håndbold. Jeg ville score, men jeg ramte hende i ansigtet.

- Jeg var henne ved hende lige bagefter, men jeg tror ikke, at hun hørte det på grund af sine smerter.

- Efter kampen talte jeg med hende, og hun sagde, at hun havde det fint, forklarer Cristina Neagu, der scorede 15 af rumænernes mål.

Selv om det gjorde avs, var Sandra Tofts smerter stort set forsvundet en halv time efter kampen, der endte 31-30 til Rumænien efter to gange fem minutters forlænget spilletid i Boxen.

- Lige nu er jeg bare skuffet, siger Sandra Toft.

- Det er tæt på at være den største skuffelse, jeg har haft, i forhold til, hvor fedt det er at spille her. En semifinale herinde var drømmen, og den brast, siger målmanden.

På fredag venter Montenegro i en placeringskamp, der får indflydelse på kvalifikationen til næste års OL. Selv om det bliver hårdt, skal landsholdet hurtigt rejse sig.

- Det skal vi. Der er en OL-kval på spil, siger Toft.

/ritzau/

Dagens Gossip