Skandalesanger: Gad ikke høre mine sange

21-årige Justin Bieber er næsten blevet synonym med skandaler, men nu forsøger han at starte et nyt kapitel. Derfor skal det også være slut med at lave sange for pladeselskabets skyld - nu vil "Sorry"-sangeren lave sange, han selv gider lytte til.

- Tidligere har jeg indspillet sange, som jeg slet ikke kunne lide. Sange, jeg ikke selv ville lytte til, men som pladeselskabet sagde, at jeg skulle indspille, fortæller Justin Bieber i et interview med Billboard.

Men det skal være slut nu, og Justin Biebers nye album går ifølge sangeren tættere på og udtrykker derfor både hans op- og nedture.

- Det er svært at lave meningsfulde sange, som giver folk lyst til at danse, for det kan let blive påtaget. Med det nye album udtrykker jeg mine egne følelser. Der kan jeg ikke bare springe de mørke tider eller de glade stunder over - eller ekskæreste-tingene, siger Justin Bieber.

- Det er det, der gør det ægte. I stedet for bare at ringe til Max Martin og få ham til at skrive et hit, så vil jeg have, at min musik skal være inspirerende, siger "What Do You Mean?"-sangeren.

På det seneste har Justin Bieber været i vælten, fordi han afbrød en koncert i Oslo efter et enkelt nummer. Og så har han netop afviklet sin samfundstjeneste, efter han vandaliserede naboens hus ved at kaste æg på det.

- Nu er det nok med Justin Bieber-showet. Jeg vil væk fra den selvcentrerede attitude, siger den 21-årige sanger.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip