Skanderborg slider for sejr over oprykkere

05/10/2015

Skanderborg Håndbold spillede sig mandag op på en delt førsteplads i Boxer Herreligaen, da Nordsjælland Håndbold hjemme blev besejret 26-23.

Efter en træg første halvleg, hvor tempo og spil ikke var prangende, fik hjemmeholdet trukket fra mod slutningen mod et oprykkerhold fra Nordsjælland, der kæmpede til det sidste.

Med sejren når Skanderborg Håndbold op på ni point for syv kampe. Dermed ligger Skanderborg på en noget overraskende delt førsteplads med GOG Håndbold, der har spillet en kamp færre.

Nordsjælland ligger i bunden fortsat med to point.

Skanderborg kunne ikke rigtig levere varen i en første halvleg, hvor de to klubber fulgtes ad til 3-3. Det blev også til en tomålsføring til hjemmeholdet, hvorefter Nordsjælland med fire mål i træk i en periode bragte sig foran 10-8, og de to klubber gik til pause med stillingen 12-12.

Det tætte opgør fortsatte og med 12 minutter igen var hjemmeholdet i front med en enkelt scoring, da Jonas Corneliussen på et vigtigt tidspunkt øgede føringen til 22-20.

Tim Sørensen, der indtil da havde scoret syv gange for Skanderborg, fik kort efter en gylden mulighed for at lægge yderligere mål til, men brændte muligheden kort efter.

Kristoffer Laursen tog vigtige redninger i hjemmeholdets mål, og Skanderborg lignede et hold med kurs mod sejren og vigtige point, og da først Tim Sørensen og Besard Hakaj scorede, så det svært ud for gæsterne med fem minutter igen.

Oprykkerne insisterede dog på, at holde spændingen inde i kampen og reducerede, men Skanderborg kom foran med tre mål og en pragtredning efterfølgende af Kristoffer Laursen i Skanderborg-målet trak de sidste kræfter ud af Nordsjælland.

Tim Sørensen blev topscorer for Skanderborg med otte mål, mens Cornelius Kragh Aastrup nettede seks gange for gæsterne.