Skanderborgs håndboldherrer skyder sig tæt på top-otte

Skanderborg skød sig lørdag eftermiddag tættere på top-otte i Herre Håndbold Ligaen.

Cheftræner Jesper Holms mandskab slog på hjemmebane rækkens bundprop TMS Ringsted med 33-28 i kraft af en suveræn anden halvleg.

De undertippede gæster, der for en uge siden slog Nordsjælland, jagtede sæsonens kun anden sejr. Det så lovende ud i kampens indledning, hvor det lykkedes at få slået et stort hul til Skanderborg.

Pauseføringen på 18-13 blev dog hurtigt formøblet i de sidste 30 minutter, hvor TMS Ringsted blev pillet fra hinanden af Skanderborg-mandskabet, som i den seneste hjemmekamp slog topholdet KIF Kolding København.

Med sejren haler Skanderborg to point ind på Bjerringbro-Silkeborg på ottendepladsen. Bjerringbro-Silkeborg tabte tidligere på ugen til Århus.

En top-otte-placering er yderst interessant for Skanderborg, da de otte bedste mandskaber senere på året får adgang til slutspillet. Skanderborg har 12 point, mens Bjerringbro-Silkeborg har 13.

Team Tvis Holstebro vandt med 29-24 ude over Nordsjælland efter en pauseføring på 14-12. Team Tvis har 16 point på ligaens sjetteplads.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip