Skanderborgs håndboldherrer skyder sig tæt på top-otte

Skrevet af admin

23/11/2013

Dagens topnyheder

Skanderborg skød sig lørdag eftermiddag tættere på top-otte i Herre Håndbold Ligaen.

Cheftræner Jesper Holms mandskab slog på hjemmebane rækkens bundprop TMS Ringsted med 33-28 i kraft af en suveræn anden halvleg.

De undertippede gæster, der for en uge siden slog Nordsjælland, jagtede sæsonens kun anden sejr. Det så lovende ud i kampens indledning, hvor det lykkedes at få slået et stort hul til Skanderborg.

Pauseføringen på 18-13 blev dog hurtigt formøblet i de sidste 30 minutter, hvor TMS Ringsted blev pillet fra hinanden af Skanderborg-mandskabet, som i den seneste hjemmekamp slog topholdet KIF Kolding København.

Med sejren haler Skanderborg to point ind på Bjerringbro-Silkeborg på ottendepladsen. Bjerringbro-Silkeborg tabte tidligere på ugen til Århus.

En top-otte-placering er yderst interessant for Skanderborg, da de otte bedste mandskaber senere på året får adgang til slutspillet. Skanderborg har 12 point, mens Bjerringbro-Silkeborg har 13.

Team Tvis Holstebro vandt med 29-24 ude over Nordsjælland efter en pauseføring på 14-12. Team Tvis har 16 point på ligaens sjetteplads.

/ritzau/