Skarp anden halvleg sender Skjern i pokalfinalen

28/03/2015

Skjern Håndbold er klar til pokalfinalen i håndbold efter en fremragende anden halvleg mod KIF Kolding København.

Vestjyderne var bagud med fire mål ved pausen og havde store problemer med at score. En fornem offensiv i anden halvleg vendte kampen på hovedet og sørgede for Skjern-sejr på 26-23.

I første halvleg spillede Kasper Hvidt en stor kamp i Kolding-målet. Skjern-skytterne havde vanskeligt ved at finde huller i den tidligere landsholdsmur, og det blev blot til ni scoringer for Skjern før pausen.

Kolding med velspillende Lasse Boesen og Kasper Irming var skarpere og førte således med 13-9 efter de første 30 minutter.

I løbet af pausen havde Skjern tilsyneladende fundet en anden og mere velfungerende opskrift på at få skudt hul på Kasper Hvidt.

Vestjyderne begyndte stærkt, og syv minutter inde i halvlegen var udligningen til 16-16 en realitet.

Det buldrende Skjern-tog fik også Kolding til at skifte Kasper Hvidt ud med Marcus Cleverly i målet. Han bidrog med flere gode redninger, men han kunne ikke forhindre en Skjern-sejr på 26-23.

Lasse Mikkelsen viste kølighed, da han i en dramatisk afslutning scorede kampens to sidste mål for Skjern.

I søndagens finale venter enten Team Tvis Holstebro eller Aalborg Håndbold, der spiller semifinale senere lørdag eftermiddag.