Skat i millionjagt på Don Ø

Flemming Østergaard - også kendt som Don Ø - har nu ikke bare Bagmandspolitiet på nakken. Skat mener nemlig, at han har betalt alt for lidt i skat og har derfor anlagt en sag mod Parkens tidligere formand.

Ekstra Bladet erfarer fra en række kilder med indgående kendskab til sagen, at Skat mener Don Ø mangler at betale over 15 mio. kr. i skat.

Sagen er så alvorlig, at det ifølge Ekstra Bladets oplysninger i værste fald kan ende med en sigtelse for skattesvig.

Helt konkret mener Skat, at det er lodret forkert, at Flemming Østergaard i årevis kun har betalt selskabsskat på 25 procent af sine mange indtægter fra Parken herunder de millionstore 'særlige honorarer', som han hvert år fik. Alene på den post scorede Don Ø fra 2003 til 2009 omkring 26 mio. kr., og Skat anslår Don Ø's samlede gevinst i Parken til omkring 70 mio. kr.

I aftalen mellem Parken og Don Ø er det Flemming Østergaards private firma Flemming Østergaard Management, der står som modtager af de store honorarer. Derfor har løvekongen i mange år kun betalt skat af omkring en fjerdedel af de mange millioner, han tjente i Parken.

Men Skat hævder altså, at det i høj grad er privatpersonen Flemming Østergaard, der har tjent pengene og ikke hans firma.

Hverken Flemming Østergaard eller Skat ønsker at kommentere sagen over for Ekstra Bladet.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip