Skat kræver svar fra fem-årig dreng: Her er hans brev

De fleste fem-årige børn bliver ikke kontaktet af skattevæsenet, derfor kom det også meget bag på en amerikansk mor og hendes femårige søn, da IRS, det amerikanske skattevæsen, forlangte at tale med sønnen. Det skriver viralnova.com.

Den fem-årige dreng, Paulie Smith, modtog et brev fra IRS, hvor de stilte en række spørgsmål til hans seneste indsendte selvangivelse. Moren, Susan Smith, regnede med, at det var en fejl, og hun skrev tilbage til skattevæsenet, som svarede følgende:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Kære hr. Smith (den femårige søn, red.): Vi kan ikke genkende Susan F. Smith som en person, der er bemyndiget til at diskutere din selvsangivelse. Hvis du vil give Susan F. Smith tilladelse til at diskutere dit afkast, anbefaler vi, at du går online og indsender formular 8892."

Den tilbagemelding gjorde Susan rimelig forvirret, især fordi IRS havde sønnens personlige oplysninger herunder hans fødselsdato. Forældrene besluttede herefter, at Paulie selv skulle skrive et brev til skattevæsenet og forklare situationen.

LÆS PAULIES BREV NEDENFOR:

Dagens Gossip