Skattesagen kan genoptages i slutningen af oktober

Det har kommissionens formand, Lars E. Andersen, informeret bisidderne i sagen om.

»Vi har skrevet til de 19 advokater, at vi skal bruge tre dage, og at det bliver inden for perioden 28. oktober til 18. december. Vi håber på at få sat dage på i løbet af denne her uge, men jeg kan ikke sige det på nuværende tidspunkt,« siger Lars E. Andersen.

Afhøringerne af tidligere departementschefsekretær i Skatteministeriet Helle Bergenfelt, spindoktor Peter Arnfeldt, produktionsdirektør i Skatteministeriet, Steffen Normann Hansen, tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V) og tidligere departementschef Peter Loft blev udsat, da der pludselig dukkede et anonymt brev op.

Skattesagskommission gav forfatteren til det anonyme brev, der retter en række beskyldninger mod Venstre, indtil tirsdag klokken 12 til at henvende sig, hvorefter vidnerne i sagen, herunder en række Venstre-folk, ville få lov til at se brevet. Forfatteren har i skrivende stund ikke henvendt sig, og vidnerne har derfor fået fremlagt beskyldningerne. Og så kan de formodentlig sidste afhøringer klares.

Skattesagskommissionen skal efter planen aflevere en konklusion på dens undersøgelser og afhøringer 11. marts.

Men der ifølge Lars E. Andersen nå at ske meget i sagen endnu. For eksempel at forfatteren til brevet henvender sig op mod kommissionens deadline.

»Så tror jeg, at jeg vil ringe til justitsministeren og spørge, om vi skal genoptage sagen, eller hvad vi skal,« siger Lars E. Andersen.

Dagens Gossip