Skifteretten bekræfter: FC Vestsjælland er gået konkurs

Fodboldklubben FC Vestsjælland har ikke formået at indsamle den nødvendige kapital til at overleve. Klubben er gået konkurs, bekræfter skifteretten i Næstved.

Bestyrelsen i FC Vestsjælland begærede 1. divisionsklubben konkurs 30. november, men siden dukkede investorer op, der muligvis kunne redde klubben fra konkurs.

I fredags meddelte klubbens administrerende direktør, Gert Hansen, at man havde fundet halvdelen af de fornødne penge for at overleve, men onsdag stod det imidlertid klart, at det ikke har været muligt at skaffe den anden halvdel.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har allerede fratrukket FC Vestsjælland seks point på grund af konkursbegæringen, og klubben er placeret på sidstepladsen i 1. division.

Det er nu lig med nedrykning. Nu degraderes klubben yderligere to rækker, da konkursen er en realitet, og det betyder dermed et fald på i alt tre rækker og en plads i Sjællandsserien.

For bare et halvt år siden spillede Slagelse-klubben i Superligaen, men med nedrykningen led klubbens økonomi et alvorligt knæk.

/ritzau/

Dagens Gossip