Skilsmissedrama: Halle Berrys eksmænd allierer sig

Tredje gang blev heller ikke lykkens gang for Halle Berry.

I slutningen af oktober bekendtgjorde den 49-årige Oscar-vindende filmstjerne, at hun skulle skilles fra den franske skuespiller Olivier Martinez efter blot to års ægteskab på grund af "uforenelige forskelle".

Og ikke nok med at skuespillerinden dealer med sin tredje skilsmisse, så blander hendes to eksmænd sig nu i det nye brud.

Først tweetede Berrys første eksmand, den forhenværende baseballspiller David Justice, at han i forbindelse med skuespillerindens tredje skilsmisse endnu en gang ville dementere rygterne om, at han angiveligt skulle have slået hende i ægteskabet, der varede 1993 til 1997.

Berry har nemlig tidligere fortalt, at hun var blevet slået af en berømt ekskæreste, og derfor skrev flere medier dengang, at det var Justice, der stod bag den uhyrlige handling, selv om skuespillerinden aldrig har nævnt hans navn i den forbindelse.

Justice slettede efterfølgende tweetet, som medier som Us Magazine nåede at tage et fotografi af, og skrev efterfølgende:

- At jeg skulle have slået Halle Berry - min mor har ikke opdraget mig sådan, skrev han og efterfulgte det med ordene:

- Min intention var ikke at lange ud efter Halle, da jeg helt specifikt har sagt, at hun aldrig har sagt, at det var mig. Jeg ville bare ønske, at rygterne stoppede.

De mange tweets fra Justice fik Halle Berrys anden eksmand, Eric Benét, til at bakke ham og Berry op mod rygterne.

- Min ven, David Justice, tweeter sandheden, lød det kortfattet fra musikeren, som var gift med skuespillerinden fra 2001 til 2005.

Samme år som skuespillerindens andet ægteskab kollapsede, mødte hun den fransk-canadiske model Gabriel Aubry, som hun fik datteren Nahla med.

Parret brød med hinanden i 2010, og samme år faldt hun for endnu en fransk fristelse, da hun mødte Martinez, som hun fik sønnen Maceo med i 2013.

- Det er med et tungt hjerte, at vi har besluttet os for at blive skilt. Vi ønsker hinanden det bedste i livet, skrev de i fælles erklæring.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip