Skjern-anfører nægter at bruge træthed som undskyldning

Efter at have været bagud med blot et mål ved pausen faldt Skjerns håndboldherrer helt sammen i anden halvleg af onsdagens opgør mod Team Tvis Holstebro, som omvendt viste flot niveau og endte med at vinde 31-23.

Thomas Klitgaard, Skjern-anfører, havde ikke en god forklaring på, hvorfor det slet ikke flaskede sig for det normalt stærke hjemmehold.

- Vi kan hverken bruge træthed eller de mange kampe som undskyldning, for vi følte os friske nok. Men nogle gange taber man bare en håndboldkamp, og det gjorde vi desværre.

- Tvis spillede godt, vi fik ikke fat i forsvaret og blev for vilde i angrebet, og så er det svært at få to point, siger Klitgaard til klubbens hjemmeside.

Skjern-stregspilleren, som blev hjemmeholdets topscorer med syv mål, efterlyser mere tålmodighed fra sine holdkammerater.

- I starten af kampen, nærmest hele første halvleg, kæmpede vi, uden at vi rigtig fik forsvaret til at hænge sammen. Vi scorede okay med mål, men i anden halvleg fik vi så også svært ved det.

- Så begyndte vi at sende nogle forhastede afslutninger af sted, og vi holdt os ikke til konceptet. Samtidig kom Tvis for let til scoringerne.

- Da skulle vi nok have slået koldt vand i blodet og spillet klogere i angrebet, for forsvaret fik vi heller aldrig styr på, siger Klitgaard.

Allerede på lørdag har Skjern mulighed for oprejsning, når vestjyderne skal møde Skanderborg på udebane i Boxer Herreligaen.

/ritzau/

Dagens Gossip