Skjern-anfører nægter at bruge træthed som undskyldning

Efter at have været bagud med blot et mål ved pausen faldt Skjerns håndboldherrer helt sammen i anden halvleg af onsdagens opgør mod Team Tvis Holstebro, som omvendt viste flot niveau og endte med at vinde 31-23.

Thomas Klitgaard, Skjern-anfører, havde ikke en god forklaring på, hvorfor det slet ikke flaskede sig for det normalt stærke hjemmehold.

- Vi kan hverken bruge træthed eller de mange kampe som undskyldning, for vi følte os friske nok. Men nogle gange taber man bare en håndboldkamp, og det gjorde vi desværre.

- Tvis spillede godt, vi fik ikke fat i forsvaret og blev for vilde i angrebet, og så er det svært at få to point, siger Klitgaard til klubbens hjemmeside.

Skjern-stregspilleren, som blev hjemmeholdets topscorer med syv mål, efterlyser mere tålmodighed fra sine holdkammerater.

- I starten af kampen, nærmest hele første halvleg, kæmpede vi, uden at vi rigtig fik forsvaret til at hænge sammen. Vi scorede okay med mål, men i anden halvleg fik vi så også svært ved det.

- Så begyndte vi at sende nogle forhastede afslutninger af sted, og vi holdt os ikke til konceptet. Samtidig kom Tvis for let til scoringerne.

- Da skulle vi nok have slået koldt vand i blodet og spillet klogere i angrebet, for forsvaret fik vi heller aldrig styr på, siger Klitgaard.

Allerede på lørdag har Skjern mulighed for oprejsning, når vestjyderne skal møde Skanderborg på udebane i Boxer Herreligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip