Skjern får franske stryg i Europa

23/02/2014

Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard havde mulighed for at få revanche for finalenederlaget til Frankrig ved håndbold-EM i januar, da Skjern søndag mødte den franske klub Montpellier i EHF Cuppen.

Men det var Montpellier, som kom bedst ud af opgøret med en udesejr på 26-23. Montpellier råder blandt andet over målmanden Thierry Omeyer.

Det lykkedes kun Kasper Søndergaard at score en enkelt gang mod Montpellier, mens Henrik Møllgaard hamrede fire kasser ind. Det var dog ikke nok til at snuppe point i kampen.

Montpellier var allerede foran med 16-9 ved pausen, og på den måde var der lidt ligheder med EM-finalen, hvor franskmændene også kom stort foran efter de første 30 minutter.

Og endnu en gang fik danskerne pyntet lidt på resultatet i anden halvleg, men den franske sejr kom i hus til slut.

Morten Balling blev topscorer for Skjern med fem mål, mens udeholdets Dragan Gajic scorede seks mål og blev kampens topscorer.

Montpellier fører gruppen med seks point efter tre sejre, mens Skjern kun har to point efter de tre indledende opgør. Der resterer tre kampe af gruppespillet.