Skjern får svært udgangspunkt til CL-returkamp

28/02/2016

Skjern Håndbold kan se frem til en svær returkamp i Hviderusland, når holdet skal forsøge at spille sig i ottendedelsfinalen i Champions League.

På hjemmebane mod Meskhov Brest måtte Skjern nøjes med 31-31 efter en tæt affære, hvor sejren glippede i slutsekunderne.

Skjern forsøgte at stå imod hviderussernes fysik, men i defensiven havde det jyske hold svært ved at holde modstanderne mand mod mand.

Meskhov Brest havde let ved at komme til mål, men det havde Skjern også i den anden ende, fordi man formåede at holde et højt tempo i boldomgangen.

Et effektivt overtal knap midtvejs i første halvleg betød, at Skjern gik fra 6-8 til 9-8, og hviderusserne havde generelt svært ved at finde den dommerlinje, de to portugisere lagde for dagen.

Udeholdet fik seks udvisninger i første halvleg, mens danskerne nøjedes med det halve, og det udnyttede Skjern til at åbne en føring på tre mål til pausen.

Især René Rasmussen var velspillende på fløjen, og han lukkede også halvlegen med en scoring efter et kontraangreb i de døende sekunder.

Trods en fortsat udvisningsregn efter pausen kunne Skjern ikke få angrebsspillet til at hænge sammen, som man lykkedes med i de første 30 minutter.

En føring på fire mål blev sat over styr, og da Thomas Klitgaard samtidig fik sin tredje udvisning og dermed rødt kort efter 12 minutter, så det endnu sværere ud.

Kampen balancerede på et knivsæg hele vejen, og efter 22 minutter udlignede de hviderussiske gæster til 28-28.

I en tæt afslutning havde Skjern chancen for at vinde med to mål, men i stedet fik udeholdet udlignet til 31-31 i slutsekunderne.

Skjerns klart bedste spiller var højrefløjen René Rasmussen, som imponerede med 10 scoringer på 12 forsøg. Desværre var de to afbrændere hans to sidste afslutninger i kampens slutfase.