Skjern fortsætter god udebanestime i sidste sekund

21/10/2015

Skjern Håndbold er forrygende kørende, når holdet spiller på udebane i Boxer Herreligaen. Med otte point i fem udebanekampe er Skjern det bedste hold i rækken til at spille væk fra egen hule.

Tirsdag aften vandt holdet for fjerde ligakamp i træk på udebane, da Sønderjyske blev slået med 28-27 i en helt lige kamp.

Først med fem sekunder tilbage af opgøret blev kampen afgjort, da Lasse Mikkelsen køligt scorede på straffekast.

- Vi er heldige med at få to point, for vi spillede ikke særlig godt, siger matchvinderen til TV2 Sport.

Sønderjyderne var bedst i kampens indledning, men holdet formåede ikke at holde fat i den tremålsføring, som holdet havde efter lidt mere end seks minutter.

Ved pausen var stillingen fortjent 13-13, og efter pausen fortsatte jævnbyrdigheden.

Igen havde hjemmeholdet mulighed for at trække fra med et par mål, men holdet udnyttede ikke chancerne.

I stedet kunne Daniel Svensson efter 46 minutter for første gang i anden halvleg bringe Skjern i front.

Her fra fulgte en periode på knap ti minutter, hvor det var Skjern, som var foran, mens Sønderjyske flere gange måtte kæmpe sig op på lige for blot at komme bagud igen.

I løbet af kampens sidste minutter var særligt højrebacken Kasper Søndergaard skarp for Skjern. Den rutinerede bagspiller flækkede flere gange bolden ind langt ude fra og sørgede for at vende 25-26 til 27-26 til Skjern med halvandet minut tilbage af kampen.

Simon Kristiansen udlignede til stor begejstring for hjemmepublikum med et minut tilbage, men Sønderjyske kom aldrig i boldbesiddelse igen.

Med fem sekunder tilbage fremtvang Skjern et straffekast og hev en etmålssejr hjem.