Skjern jagter revanche efter derby-nederlag hjemme

Skjern Håndbold vil tilbage på vanligt niveau, når det lørdag gælder mødet med Skanderborg Håndbold på udebane i Boxer Herreligaen.

Vestjyderne led et stort nederlag onsdag, da Team Tvis Holstebro i Skjern Bank Arena vandt lokalopgøret mod ærkerivalerne med hele 31-23.

Nederlaget gjorde ondt i hele Skjern-lejren, som har brugt de efterfølgende træningspas på at fokusere på defensiven.

- Først og fremmest har vi lukket for mange mål ind i de foregående to kampe. Defensiven har ikke været godkendt, så vi skal tilbage på vores vanlige niveau, og styre kampen på vores præmisser, siger Skjerns målmand Søren Pedersen til Skjerns hjemmeside.

Opgøret ude mod Skanderborg bliver det første af fire kampe inden julepausen for Skjern, som har 20 point for 14 kampe på tredjepladsen i ligaen, der toppes af Team Tvis Holstebro.

For tre måneder vandt vestjyderne ganske overbevisende over Skanderborg med 30-22, men Søren Pedersen spår en tættere kamp lørdag.

- Morten Brørup Hallen er aldrig et sjovt sted at spille. De har været solide på hjemmebane i år, hvor Kristoffer Laursen (Skanderborg-målmand, red.) flere gange har lukket buret ned.

- Men vi kender ham og deres svagheder, og forhåbentlig kan vi profitere på det, siger Skjern-keeperen.

/ritzau/

Dagens Gossip