Skjern kværner Elverum i Champions League

22/11/2015

Det var en svingende indsats, men Skjerns håndboldherrer gjorde mere end rigeligt til at vinde 34-29 hjemme over norske Elverum i Champions League-gruppespillet.

Skjern kom bedst fra start og viste flot angrebsspil i de første 30 minutter af kampen. Især kontraspillet var af høj klasse fra Skjerns side.

Flere gange lykkedes det Skjern at score i undertal ved at flytte bolden hurtigt rundt. Hjemmeholdet gik til pause med en føring på 17-10.

Skjern-spilleren Thomas Klitgaard, som scorede tre mål i første halvleg, fik to udvisninger og var nødt til at tage den lidt mere med ro i anden halvleg.

Endnu værre gik det dog for Skjerns playmaker Daniel Svensson, som udgik med en skade i anden halvleg, og det svækkede hjemmeholdets angrebsspil.

Elverum kom efterfølgende tættere og tættere på point og reducerede blandt andet til 24-27 i en periode, hvor Skjern-spillerne virkede noget rystede og tunge i benene.

Skjerns rutinerede højreback Kasper Søndergaard bragte Skjern foran med 28-24, så der kunne komme lidt mere ro på spillet.

Og i den anden ende af banen præsterede Skjern-keeper Søren Pedersen fornemt ved at redde flere norske friløbere, så føringen ikke skrumpede endnu mere ind.

Søndergaard lukkede reelt kampen med scoringen til 33-28 med få minutter tilbage. Kort efter fik han dog en dum udvisning for at træde for tidligt ind på banen, men det fik ingen betydning for resultatet.

Skjern har med sejren 11 point efter otte kampe, og det rækker til en andenplads i gruppen med seks hold. De to bedste går videre til 1/8-finalerne.